sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Hiljaiseloa...

...on ollut viimeaikoina, pakko nyt vähä potkia ihtiä persuuksille että tulee tännekkin lisäiltyä jotain asiaa ;P! Tosin on meillä ollut melkosta sairastelua koko tämä syksy kun vuoron päältä jokainen sairaana niin eipä sitä paljon sillon jaksa blogitella :( .

Korttitouhuihin olen nyt myös ihan hurahtanut, aika paljon niitäkin tullut sitten väkerrettyä. Ihan se on vielä sellasta harjottelua että tuolla kun kattelee muitten tekemiä niin melkeinpä iskee alemmuuskompleksi ;) , kyllä! No, jospa tässä jotain kehitystä vielä tapahtuis (toivossa on hyvä elää =)!)... Taidanpa lisätä tännekkin muutaman kuvan :D

Huh huh, meilläpä muuten taas odotellaan "perheenlisäystä" Misun toimesta; kyllä on VALTAVA masu kissalla :O ! Saapa nähdä montako vaavelia tällä kertaa... Kunpa nyt vielä eka sais tuon yhen pienen kollipojan uuteen kotiin! (Juu, saapi ilmotella mikäli karvakamua kaipailee ;D)

Nyt pitäs varmaan pikkuhiljaa ruveta suoriutuun tuonne kyökin puolelle ja laittaa hellaan tulet, pojat puolestaan saa lähtiä lämmittään ulkosaunaa (tasa-arvon nimissä)... ;) Sittehän se on hyvä ruveta jatkaan koruilua & kortteilua syönnin ja saunan päälle :D2 kommenttia:

  1. Moikka. Kolme kovaa K.ta sulta täältä löytyy Kissoja, Kortteja ja Koruja :D Ja kaikki on niin kauniita että! Tämä on todella kiva blogi ja hauskaa lueskella kuulumisiasi. Kiva että löysit Kirsikkalehdon namille ja nyt ei kuin odottelemaan peukut pystyssä miten arpajaisissa käy.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kiti! :D
    Kävin juuri äsken itse ihastelemassa sinun korttejasi taas ja mietin tässä josko illalla ehtisin taas aloitella uusia kortti- ja koruprojekteja :P ... Olisipa sitten taas tännekkin jotain lisättävää! ;D

    VastaaPoista


Selvyyden vuoksi kuvassa vain 2 pennuista... Huomaatteko kokoeron?!