keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Koruilua & karvapalleroita :)

Nonnii, harjotukset siis jatkuu ;) ... Lapset nukkuu ja äiskän sormia syyhyttää taas alotella uusia helmeilyjä :D ... Jotenkin on silti vähän saamaton olo ja mielen päällä pikkukisun ongelmallinen kasvu :/ ; 6.5. syntyneistä viidestä pennusta yksi ei vain tunnu kasvavan :( . Toiset pennut on jo tuplasti "rääpäleen" kokoisia! Mahtaneeko sitten olla joku synnynnäinen vika, mene ja tiedä... Jos jollakulla on kokemusta vastaavasta niin kommentoikaapa! Suunnittelin tässä kuvien ottamista pikkuisista josko sitten saisin tänne blogiinkin laitettua... Taidankin heti ryhtyä tuumasta toimeen! Piakkoin siis kuvia seuraa :) 

4 kommenttia:

 1. Toi rääpälehän on selvästi pienempi! :O

  VastaaPoista
 2. Voi mitä sulopalleroita. Onnittelut niistä ja blogin alkajaisonnittelut.Innolla odottelen uusia korujasi.
  Aamusella tilasin itsekin netistä vähän matskua ja ajattelin kokeilla kaulakorua. Nuo korutarvikkeet vaan tarttis nähdä livenä niin osais yhdistellä niitä kivemmin.Aika vaikeeta on mietiskellä minkä kokosia ja värisiä tilaa. Lopputulos kun ei kuitenkaan ole sellainen kun on ajatellut. Värit muuttuu kuvissa jne.
  Muutamat korvikset olen näperrellyt.Ihan kivaa mielenvirkistettä .
  Kivoja askarteluhetkiä ja piipahda Pirtissä.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Kaisa :D !
  Täytyykin taas päivitellä korukuvia kunhan saan taas koneelle siirrettyä :) ...
  On se tämä koruilu sellainen harrastus joka vie mennessään; yhtä jos toista ihanaa tulee aina nettiputiikeissa vastaan ja tottahan toki niitä kaikkia "pitää" vähän tilata ;) ... Monesti silti tulee tosiaan koruista erilaisia kuin on suunnitellut, livenä kun tosiaan vasta pääsee oikein näkemään miten erilaiset helmet passaa yksiin :) . Mutta tosi mukavaa ajankulua ja vaihtelua tuo kotiäidin arkeen ;P ...
  Mukavia askarteluhetkiä myös Sinulle :D !
  -Satu-
  PS: Pirtissä jo kerkesinkin pikaisesti piipahtaa, ajan kanssa sitten vielä lueskelemaan lisää :D

  VastaaPoista


Selvyyden vuoksi kuvassa vain 2 pennuista... Huomaatteko kokoeron?!